Здравеопазването в България става все по-качествено с онлайн услуги

Абсолютен факт е, че българското здравеопазване не се сочи като едно от най-добрите на света, въпреки че на нашата територия има много способни и вдъхновяващи лекари и медицински сестри. В една толкова тромава административно екосистема обаче нещата се случват много, много бавно. И в този момент на помощ на пациентите идва една наистина иновативна платформа, благодарение на която здравните грижи у нас стават все по-достъпни и качествени.

Consento предлага онлайн прегледи с всякакви видове доктори – ревматолози, кардиолози, онколози, офталмолози и т.н. За да се допитате до тяхното мнение, е достатъчно само да влезете в сайта на компанията или да си изтеглите удобното мобилно приложение, което тя е създала за своите клиенти.

След това насрочването на час става изключително лесно. Виждате онлайн календар с графиците на лекарите, избирате лекар, дата и час на прегледа от календара, удобни за вас, използвате филтър по специалност, медицинска организация и име на лекаря и имате възможност за избор на тип на прегледа (остър, профилактичен). Веднага получавате и информация за цената на прегледа.

Иновативната система ви изпраща потвърждение по имейл за успешно записан час за преглед, както и напомняне по имейл за предстоящ в деня на прегледа. Не се притеснявайте излишно, ако ви се появи друг, по-важен ангажимент – винаги имате възможност за отказване на вече запазен час за преглед при невъзможност за посещение. А ако смятате, че трябва да проведете допълнителни разговори с избрания от вас лекар, той може да дойде и на домашно посещение при вас.

Освен удобната система за избор на медицински специалисти и насрочване на прегледи, Consento предлага и много други ползи за клиентите си. Една от тях е мобилното приложение, с което вашето здраве на практика е в чантата или в джоба ви! Друго сериозно предимство е съхранението на комплексна информация за вашето здраве: амбулаторни листи, процедури, епикризи, лабораторни резултати, писмени и телефонни консултации, хоспитализации, имунизации, документи (за смяна на личен лекар, информирани съгласия и т.н.), снимки (обриви, рентген, ЕКГ, ЕЕГ и др) и качени от вас самите медицински документи.

Освен това компанията предлага и услуги като нотификации за всичко важно, свързано със здравето. Екипът се грижи да няма повече забравени часове за преглед, профилактични прегледи, имунизации, процедури и медицински документи.

Не се съмнявайте, че това е бъдещето на медицината. И ако искате да бъдете в крак с модата и да направите един умен, информиран избор за качествен живот, доверете се на електронното здравеопазване. Все пак, едва ли имате излишни пари, време и нерви за губене. Подарете си добро здраве и комфорт!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *