Пловдив ще е домакин на бизнес форума “Сподели успеха си с нас” за четвърта поредна година

За четвърта поредна година град Пловдив ще бъде домакин на бизнес-коктейл форума „Сподели успеха си с нас“. Събитието, което се организира от фирма Брейн Сторм Консулт, ще се проведе на 15 октомври 2020 г. от 18:00 ч. в Кино Арена Мол Марково Тепе.

 

За форума “Сподели успеха си с нас”

 

В рамките на форума ще бъдат представени успешни бизнес модели, дългогодишен опит и добри практики. Присъстващите представители на местните фирми и гостуващи компании ще имат възможността да участват в интересни лекции и дискусии, както и да обменят опит и ценни контакти във включения в програмата нетуъркинг.

 

“Сподели успеха си с нас” е ежегоден форум, който се провежда за четвърти път в град Пловдив и цели да стимулира изграждането на нови и полезни за всички участници бизнес контакти. Събитието е подходящо за мениджъри и предприемачи, които търсят нови начини да развиват своя бизнес.

 

Какво ще се случи на 15 октомври в Пловдив?

 

На 15 октомври участващите във форума фирми ще имат възможност да представят своята дейност. Презентаторите ще споделят своите идеи, познания и успешни бизнес модели, както и подхода, който следват, с цел адаптиране към новите предизвикателства. По време на дискусионния панел ще се проведат B2B разговори и присъстващите ще могат да развият своята мрежа от контакти и да открият потенциални бизнес партньори.

 

“Организираме този форум за четвърта поредна година, защото вярваме, че сърцето на всяка фирма е екипът от хора. Ние се стараем да осигуряваме на нашите служители комфорт и удовлетворение в ежедневната им работа. Екипът ни от над 70 специалисти и експерти е в постоянен процес на професионално развитие и квалификационно израстване. Това гарантира високо ниво на обслужване и съдействие, за което свидетелстват хилядите доволни от нашата работа клиенти – международни и български компании, които разчитат на професионални консултации и услуги” – посочват организаторите на форума „Сподели успеха си с нас“.

 

За Брейн Сторм Консулт

 

Брейн Сторм Консулт е сред водещите български компании в областта на счетоводните услуги, одита, бизнес консултациите и разработването на софтуерни решения. Фирмата обслужва комплексно представители на малкия, средния и големия бизнес. Тя е и единствения член за България на международната мрежа на независими счетоводни, одиторски и адвокатски кантори TAG Alliances.

 

Фирмата участва активно в икономическия живот на страната ни, като по нейна инициатива е създадено сдружение „Общество за лоялност”, чиято дейност е насочена към популяризиране на добри бизнес практики у нас, както и към диалог между бизнеса и образователните структури в България. Портфолиото й включва разнообразни услуги, сред които счетоводство, независим финансов одит, одит и услуги по европейски проекти, възстановяване на ДДС, ТРЗ и Личен състав, бизнес и софтуерни решения, финансово-счетоводен софтуер Мираж SQL, данъчни консултации и защита, управленски и правни консултации, франчайз, криптовалути, обучения и др.

 

Сред основните ценности на Брейн Сторм Консулт са уважението, коректността и лоялността между служителите, клиентите и партньорите. Креативността в екипа се насърчава, а методът брейнсторминг (мозъчна атака) е възприет като основно средство за разрешаване на конфликти и генериране на нови идеи. Основополагащ в отношенията с клиентите е индивидуалният подход, който гарантира добра комуникация и високо качество на обслужване. Позитивизмът, постоянството и стремежът към растеж са сред останалите ценности, допринесли за безспорния успех на компанията.

 

Участието във форума “Сподели успеха си с вас” е възможно след предварителна регистрация. Повече информация за събитието е достъпна ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *