Искам да продам автомобила си бързо и лесно  

 

Искате да продадете автомобила си бързо и лесно? А знаете ли, че това може да стане без да лепите обяви, без да разпространявате снимки по интернет и без чакане, без ангажиращи огледи, без пазарене за сваляне на цената и някакви допълнителни уговорки, свързани с документацията? Да, може, защото има професионални и лицензирани фирми за изкупуване на автомобили. Можете да спестите време, нерви и пари. Страхотно, нали?

Процедурата е следната: изпращате снимки и информация за автомобила, който продавате и от фирмата ще ви дадат оферта. Получавате парите си веднага без досадни огледи и прегледи в сервизи, улеснени процедури при прехвърляне на документи при нотариус.

Изкупуват се автомобили, които са в движение и в добро състояние без технически проблеми, като изключение правят автомобили, с година на производство 2010 г., но разбира се, те също не трябва да са с прекалено много дефекти. Колите трябва да са регистрирани, може и внос, но трябва да имат пълния набор редовни документи, да имат платен годишен данък и да не са под запор и със свалени номера. Целта на такива фирми е след закупуването на автомобил, той да бъде продаден и именно заради това не се изкупуват коли за скрап, за части, ударени, с проблеми с документите, запори, бракувани. Необходимо е документите на превозното средство да бъдат изрядни.

Ако пък решите да замените сегашния си автомобил с друг, това може да стане и чрез така наречения бартер, чрез който заменяте със по-нов и скъп модел или по-евтин и практичен.  Ако интересите и на двете страни, купувач и продавач, са съвместими, то сделката може да бъде осъществена. Тази услуга също става лесно и бързо, стига да се доверите на професионалистите в тази област.

Вече не е толкова трудно да продадеш автомобила си, може да си спестиш време, нерви и пари. Това е един сигурен и удобен начин, от който ще останете доволни. Потърсете ни!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *