Нова тримодулна меш система от Tenda

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на MW5 3-pack. Меш системата се състои от 3 модула и осигурява сумарно WiFi покритие на площ до 300 кв.м., а във вариант с 6 модула обхваща 500кв.м.

Комбинирайки основния чип от 1 GHz с технологията MU-MIMO, nova MW5 комуникира едновременно с множество устройства, а включените 2 гигабитови порта извличат максимума от високоскоростните широколентови услуги. Захранван от мрежовата технология на Tenda, всеки възел автоматично се свързва с другия, създавайки равномерно разпределена мрежа в целия дом.

Двата външни усилвателя, използвани както в лентата от 2.4 GHz, така и на 5 GHz на първичния възел, удвояват способността за проникване през стени и повишават силата на сигнала и възможностите за приемане, помагайки на nova MW5 да надмине обикновените рутери. С допълнителните функции и вградени двулентови антени, които оптимизират двете честотни ленти, новата меш система на Tenda автоматично регулира скоростта на предаване на данни, когато работи зад 2 стени, за да осигури оптимално покритие във всяка точка на дома.

Включената MRC технология драстично подобрява WiFi предаването, увеличавайки проникването през стени и разпределяйки много по-широко WiFi покритие. Beamforming от своя страна позволява на nova MW5 да концентрира сигнала и да го насочва директно към посоката, в която се намират вашите устройства, вместо просто да излъчва сигнали към широка област. Не на последно място, технологията за мултиплексиране на сигнала позволява на модулите не само да подават, но и да получават силен сигнал за реакция, което подобрява работата през стени.

Новата меш система на Tenda се отличава със стилен и функционален стенен дизайн с предварително сдвоена конфигурация. Вторичните възли улесняват настройката и разширяването на съществуващата WiFi мрежа, като осигуряват едновременна поддръжка на до 60 устройства.

Nova MW5 3-pack се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 190 лв. с ДДС и 24 месеца гаранционен период.

http://www.mostcomputers.bg/#56348

https://www.tendacn.com/product/MW5.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *