3 топ разлики между нормалния и мениджърския стол

 

Няма нищо по-хубаво човек да не чувства умора след дълъг ден в офиса. Най-вероятно в това е тайната на всеки работодател.

Свежият служител генерира много по-големи печалби за предприятието, отколкото може да даде онзи работник, който е системно не е отпочинал на работното си място. Именно това прави разликата, но кое е звеното в офиса, което дава на хората сили да изкарват дългите и протяжни работни дни.

Освен да е обезпечен от към кафе и вода, има още много неща, които служителят търси в един офис, за да може той да се чувства наистина комфортно. Е, тайната на много работодатели е в обзавеждането на офиса с наистина удобни столове от Antares-bg.net.

Има възможност, обаче, да сметнете, че мениджърският и офис столът са две напълно еднакви неща. Е, има известни разлики и за да се запознаете с тях ще е нужно да прочетете този текст до неговия край.

Днес ще се срещнете с трите основни разлики между обикновения офис стол и разполагащия с множество функции мениджърски стол. Разбира се, и двата вида се предлагат на изключително достъпни цени в онлайн магазина Antares-bg.net.

  1. Степените за регулиране

Нека горната част на текста не ви кара да си мислите, че класическият офис стол е най-лошият избор, който можете да направите за вас и вашите колеги – далеч не. Добрият клас офис стол ще ви изненада с функциите, с които разполага.

Когато прекарвате голям брой часове в работа, офис столът върши перфектна работа, но все пак ще изпитвате трудности ако се нуждаете от това да прекарвате много време в ходене на всякакви места. Например, в срещи с клиенти, целодневни разходки по работа, както и редовните работни срещи в конферентната зала в офиса.

Във втория случай сте длъжни да обзаведете работното си място с един наистина удобен мениджърски стол, който ще ви предложи истинско удоволствие докато седите в офиса между всички останали задачи.

  1. Опора за врата

Не всеки клас стол разполага с опора за врата и това в някои професии, които включват много време пред компютър, би се оказало проблем. Е, за сметка от обикновения офис стол, някои мениджърски такива разполагат с опора за врата.

  1. Основата на стола играе голяма роля

Важно е, когато избираме различни видове столове, да предвидим и това, че петолъчката в основата на офис стола или мениджърския такъв, ще заема много място. Ако ръководната ви позиция позволява да се намирате на по-обширно място или в помещение, предвидено само за вас, тогава вие ще имате свободата да избирате.

В такива ситуации може да заложите на по-голяма основа, която, от своя страна, ще направи стола доста по-стабилен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *