Къде изкупуват земеделска земя?

 

 

Ако имате земеделска земя – една или повече и искате да продадете такъв имот, можете да го направите лесно, бързо и удобно, без да влагате много усилия за обяви, ангажименти за огледи или да подготвяте документация за покупко–продажба, без да се редите на опашки по различни институции. Всичко това можете да избегнете, ако се свържете със izkupuvame.com. В този специализирана платформа ще откриете екип от професионалисти, които се занимават с изкупуване на земеделска земя и други имоти. Ще можете да получите атрактивна и реална цена, както и бърза сделка без излишни усложнения. Предимството, което осигуряват като директен купувач са и безплатни правни консултации и изготвяне на всички документи по сделката и най-важното плащането се извършва на момента.

Единственото нещо, което да трябва да направите е да ни потърсите, да поискате оферта за вашата земеделска земя и да подготвите вашите документи. Ние изкупуваме земеделска земя, а вие спестявате време за оферти, огледи и висене по опашки по администрации. Съдействаме и за изготвяне на скици, характеристики и данъчни. Работим без скрити такси и комисионни.

Достатъчен е само един оглед на имота ви, направен от наш сертифициран експерт и получавате оферта. И това няма да ви струва пари. Можете да си спестите безкрайни огледи на некоректни брокери и потенциални клиенти, време, нерви и пари. Ние съдействаме изцяло за всеки етап от сделката. Страхотна оферта, нали? Един лесен и удобен начин да продадете имот като земеделска земя. А, ако имате и апартамент или кола за продаване – ние също можем да ви съдействаме. Изкупуваме движимо и недвижимо имущество на пазарни цени.

Ние сме доказала се във времето форма, с доволни клиенти, които споделят положителното си мнение. Бъдете един от тях като ни се доверите. Нашата цел е комплексно и качествено обслужване, с внимание към всеки един наш клиент и той да остане доволен от услугите ни. Предлагаме коректност, сигурност и лоялност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *