XPG с новa ROG-сертифицирана памет

XPG, бързоразвиващ се доставчик на системи, компоненти и периферия за геймъри, професионалисти в областта на електронните спортове и технологични ентусиасти, обяви пазарния дебют на SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB.

Новата памет на XPG също така разполага с RGB за визуална зрелищност по време на игри. Програмируемото осветлениеможе лесно да се управлява през приложението ROG AURA SYNC и допълва минималистичния дизайн на модула, който се характеризира с изчистени контури и елегантни линии.

Сертифицираният от Republic of Gamers DDR4 RGB модул памет е специално проектиран, за да осигури оптимална производителност с дънни платки ROG Intel® DDR4. Това означава, че потребителите на ROG могат да се насладят на отлична производителност до 3600MHz и 5% ускорение, без да се тревожат за съвместимостта. SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB е съвместим и с дънни платки, които поддържат Intel® XMP 2.0 за лесен овърклок, без да е необходимо да се влиза в BIOS.

SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED DDR4 RGB е направен от висококачествени чипове за максимално качество и надеждност, като ще се предлага с доживотна гаранцияв двуканален комплект (2x 8GB).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *