Tenda обяви локална наличност на K4W-3TC

Tenda обяви локална наличност на K4W-3TC – четириканален комплект за безжично HD видеонаблюдение. Системата е подходяща за приложение както в еднофамилни къщи, така и в заведения, магазини и офиси, тъй като мрежовият видеорекордер и камерите използват Wi-Fi връзка, което елиминира нуждата от полагане на Ethernet кабели.
Независимият Wi-Fi чип на ниво рутер, двойните антени за усилване на сигнала и професионалната технология за безжично предаване на Tenda повишават стабилния и силен сигнал, а обновената 3MP (2304×1296) HD камера е в състояние да произвежда ясно и плавно изображение, когато Wi-Fi сигналът покрива радиус от 200 м в открита среда или преминава през до 3 стени на закрито. Въз основа на deep learning технологията за идентификация на изображения, камерите разпознават точно движението на фигурата, а останалите цели се филтрират, като по този начин значително се подобрява прецизността при алармиране.
При отчитане на неоторизирано проникване в период на активирана аларма, се задейства звуков сигнал и бяла премигваща светлина, като едновременно с това се изпраща алармено съобщение до приложението TDSEE. Потребителите имат достъп до видеосъдържанието на мобилния си телефон навсякъде и по всяко време, когато са далеч от дома. Алармените съобщения се изпращат в реално време, за да се осигури максимално бърза ответна реакция.

 

http://www.mostcomputers.bg/#57736     

https://www.tendacn.com/bg/product/K4W3TC.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *