ASUS представи на CES 2019 най-новите си геймърски лаптопи

Технологичната компания ASUS представи на провеждащото се в Лас Вегас изложение CES 2019 най-новите си геймърски лаптопи от фамилията ROG. Сред тях се открояват Mothership, който предефинира класическата форма на гейм лаптопите и едновременно с това може изцяло да замени десктоп машините, ултратънкият Zephyrus S GX701, оборудван с новата NVIDIA® GeForce RTX™ 20-Series, както и TUF Gaming FX505DY, който разполага с най-новия AMD® Ryzen™ 5 3550H.

Mothership (GZ700)

С този модел, ASUS предефинира идеята за геймърски лаптоп и едновременно с това замества традиционния десктоп. Иновативният дизайн включва допълнителна стойка за стабилизиране на монитора, а клавиатурата може да се отдели изцяло от него и да се раздели на две, което позволява на геймърите да играят по предпочитания от тях начин.

Моделът предоставя изключителна производителност благодарение на новия графичен процесор NVIDIA GeForce RTX 2080, както и на процесора Intel Core i9. Алуминиевото шаси включва 17.3” инчов FHD IPS-level 144Hz/3ms дисплей, снабден с технологията G-SYNC, както и обогатено аудио. Иновативният дизайн показва пълните възможности на геймърските лаптопи на ASUS да заместят десктоп компютрите.

Zephyrus S GX701

Този ултратънък геймърски модел комбинира изключително компактен дизайн с висока производителност и супер – тесен 17 инчов дисплей (144Hz / 3ms GTG), валидиран от PANTONE. Базиран е на осмото поколение Intel Core i7 процесор и в добавка разполага с най-новата графична карта NVIDIA GeForce RTX 2080 с Max-Q дизайн. Нейният режим на работа може да бъде променен за да се увеличи животът на батерията. Въпреки тези ъпгрейди и много по-широкия екран, Zephyrus S GX701 поддържа впечатляващо тънък профил и компактен дизайн. Той е много по-мощен и гъвкав от от всички предишни модели от серията Zephyrus, без да жертва преносимостта, която дефинира тази фамилия.

TUF Gaming FX505DY

Най-новият TUF геймърски лаптоп се отличава с новото поколение AMD® Ryzen™ 5 3550H процесор, графична карта Radeon и NanoEdge дисплей с FreeSync технология. Подсиленото шаси позволява машината да оцелее в ежедневието. Тя отговаря на военните стандарти за издръжливост MIL-STD-810G. Технологията за охлаждане HyperCool се грижи процесорът и графичната карта да са охладени, с независими вентилатори за всеки чип. Докато те се въртят, специални анти – прахови тунели прихващат и насочват частиците извън лаптопа, за да предотвратят запушването на охладителната система.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *