Как да изберете компютър или лаптоп за любимия ви мъж?

Вероятно всеки път, когато наближи рожденият ден на вашия съпруг или приятел, изпадате в ужас заради незнанието какво точно да му подарите. Да, много е трудно, особено ако сте заедно от няколко години, защото по този начин много от идеите са вече изчерпани… Но има едно нещо, което никога не омръзва на мъжете – техниката.

Така че, ако искате да направите незабравим подарък, знайте, че компютри и лаптопи са едни от най-добрите възможни подаръци за мъж.

Ето и как да изберете.

Определете неговите нужди

Какво обича да прави вашият любим мъж? Дали той е писател, журналист и друго, при което компютърът се ползва по-скоро като пишеща машина? А може би и е геймър или програмист и се нуждае от нещо по-силно и стабилно като параметри?

Опознайте добре неговите навици и нужди в това отношение и разберете каква работа трябва да върши той.

Поразпитайте го за марките, които харесва

В един непринуден разговор, без той да се усети, го поразпитайте за марките, на които е фен. В крайна сметка на пазара има огромно разнообразие и е важно да знаете, че това, което бихте купили на своя приятел или мъж, наистина ще му хареса. Не бихте искали да похарчите солидна сума пари за нещо, което просто ще събира прах по шкафовете, нали?

Прочетете ревюта

След като сте набелязали няколко модела, вижте какви са отзивите на другите потребители в мрежата. Има огромен ресурс от мнения, които спокойно можете да последвате. Все пак не приемайте всяка казана дума за чиста монета и се старайте да мислите самостоятелно, без мнението на другите хора да е крайна инстанция за вашия избор. Трябва да имате предвид, че това, което върши работа на един човек, не върши на друг. И обратното.

Ревютата все пак са добра отправна точка към общите характеристики на компютъра или лаптопа и ще ви помогнат да се ориентирате по-бързо. Успех!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *