Как да избера добра фирма за изработка на онлайн магазин в София?

 

Ако ви предстои ви да си направите нов онлайн магазин и не знаете откъде да започнете, може би се чудите как да изберете добра и надеждна фирма в София, която да ви съдейства? Ще ви помогнем малко с няколко съвета:

1. Разпитайте ваши роднини, приятели или познати

Със сигурност около вас има поне няколко такива хора, които някога или наскоро да минали по пътя да изградят нов онлайн магазин и да започнат да търгуват в интернет. Разровете телефонния си указател и се свържете с тези хора. Препоръката от приятел и от уста на уста си е доста достоверна.

2. Разровете се в интернет

Набележете си няколко фирми, които се занимават с изработката на онлайн магазини. Направете си ваше малко проучване. Сравнете предлаганите услуги, цените, какво получавате насреща. Отговорете си и на въпроса какви функционалности искате да има вашия онлайн магазин, за да може да направите преценката правилно.

3. Не се доверявайте на съмнителни фирми

Ако видите сайта на някой фирма, която предлага услуга изработка на онлайн магазини и той не ви харесва, защо да му се доверявате. Та те не са вложили усилие и старание да направят собствения си сайт красив, нима разчитате, че ще се постараят да направят вашия онлайн магазин такъв?
Ако се нуждаете от качествена и добра фирма за изработка на онлайн магазин, съветваме ви да консултирате с Уеббилд България ЕООД. От вече 13 години те се занимават само и единствено с изграждането на онлайн магазини и следят всички новости в това отношение. Качеството, което ще получите ще ви задоволи, и цените също са съвсем приемливи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *