XPG с нови продукти на CES 2022

XPG ще представи своите най-нови продукти на предстоящото издание на CES в Лас Вегас под мотото “Dawn of a New Xtreme”. Сред очакваните премиери ще бъдат новите DDR5 памети, PCIe 5.0 SSD устройства и Platinum PSU – захранване, което компанията определя като “произведение на изкуството”.

Посетителите ще могат да видят индустриалната DDR5-4800 U/SO/R-DIMM памет на ADATA с ECC и PMIC на матрицата, както и XPG LANCER RGB DDR5 и CASTER RGB DDR5, които идват със скорости съответно до 6000 MT/s и 7000 MT/s. Освен тях, два прототипа ADATA PCIe Gen5x4 SSD с капацитет до 8TB и контролери Silicon Motion SM2508 / InnoGrit IG5666 ще направят специална изява.

Най-новото захранване XPG CYBERCORE е готово да отговори на предизвикателствата на жадните за производителност процесори и графики с първокласни вентилатори XPG VENTO PRO, направени в сътрудничество с Nidec. XPG също така ще покаже за първи път прототип на XPG BATTLECRUISER PRO – супер ATX full-tower шаси с четиристранен дизайн на панела от закалено стъкло и софтуерно персонализируем вентилатор и вграден логически контрол за управление на светлината.

Представянето на компоненти ще включва най-новия AIO течен охладител от серия LEVANTE – XPG LEVANTE PRO, оборудван с най-новото решение за течно охлаждане ASETEK и високотехнологични XPG VENTO PRO 120 PWM вентилатори.

Към портфолиото от периферни гейминг устройства на XPG ще бъде представена и нова серия геймърски мишки ALPHA с ергономичен дизайн и високопроизводителен оптичен сензор PIXART PAW3335. Серията включва безжична версия със собствена 2,4 Ghz свързаност по време на игри или стандартна Bluetooth връзка за ежедневна употреба и кабелна версия.

XPG също така ще позволи на посетителите да надникнат в най-новия концептуален продукт, наречен XPG VAULT – кабелна USB-C мишка, която да се превърне в „гейминг библиотека в ръката ви“. Текущият прототип може да интегрира до 1TB Solid State памет, работеща при 985MB/s, и софтуер за стартиране на игри, който обещава да направи вашите гейминг библиотеки удобно преносими с по-високо ниво на интеграция на игри с XPG Prime Software Ecosystem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *