ADATA анонсира Premier Extreme SDXC SD7.0

ADATA Technology обяви пазарния дебют на своята нова SDXC SD7.0 Express Card Premier Extreme, оборудвана с контролер SMI SM2708AB. Освен това тя е и първата в света маркова SD памет карта, която преминава програмата за верификация (SVP) на организацията SD Association. Това потвърждава, че SD Express картата отговаря на строгите интерфейсни стандарти на SDA за производителност и надеждност. Premier Extreme SDXC Express Card ще позволи на потребителите да се възползват изцяло от най-новите лаптопи с поддръжка на SD Express от всички основни марки компютри.

Ултракомпактен форм-фактор с производителност на SSD

С поддръжка за PCIe Gen3x1 и NVMe, ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express Card осигурява производителност на четене и запис до 800/700 MB/s, което е приблизително 1,5 пъти по-бързо от SATA SSD. В сравнение с UHS-II и UHS-I SD картите, това е съответно около 2,7 и 8 пъти по-висока скорост. Premier Extreme SDXC Express Card е обратносъвместима със стандарта UHS-I. Подобрението на производителността, осигурено от PCIe Gen3x1 и NVMe, поставя ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 наравно със SSD устройствата, но с предимството на форм фактора на SD карта.

Информацията, която се намира в картата, е защитена по няколко направления. Наличният код за коригиране на грешки гарантира точността на данните, като едновременно с това картата е водо и удароустойчива, защитена от рентгенови лъчи и тествана за оптимална работа при високи и ниски температури.

Premier Extreme SDXC Express Card ще се предлага с избор между 256GB и 512GB капацитет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *