Качествена изработка на онлайн магазини и оптимизация от GetSeo

Всеки един бизнес, без значение какъв е той, има нужд от онлайн представяне, за да бъде разпознаваем и да е печеливш. Според проучвания 80% от население прави редовно своите покупки онлайн, а преди да осъществи такава, всеки човек, прави справка в интернет. Ако няма никаква или достатъчно информация за конкретната стока или услуга, той просто подминава. Именно поради тази причина е много важно всеки собственик на бизнес да помисли за своето присъствие онлайн като това включва качествена изработка на онлайн магазини.

Освен, че трябва да се мисли в посока изработка на онлайн магазини, всеки човек, притежаващ бизнес, трябва да помисли и оптимизацията на този магазин. Не е нужно просто да се построи един сайт, да се напълни с продукти и работат да приключи до тук. Нужна е SEO оптимизация, редовно качване на полезно съдържание, поддръжка и изобщо всекидневна работа, за да може онлайн магазинът да се развие и да стане печеливш.

Ако все още сте на първата стъпка и се нуждаете от качествена изработка на онлайн магазини, то може да разгледате предложенията на дигитална агенция GetSeo. Тя предлага както еднократна оферта за изработка на сайт и онлайн магазин, така и пакетни предложения за месечен абонамент и поддръжка. Еднократната цена при тях е 1392 лева и включва множество функции като – удобен дизайн, SSL сертификат, бисквитки, свързване със социални мрежи, качване до 10 продукта, базова SEO оптимизация. Може да разгледате цялостно офертата им в техния сайт, както и да разгледате предложенията им за месечни поддръжки, които да паснат с вашите изисквания и бюджет. Освен това може да се свържете с тях за извършване на безплатна консултация и да обсъдите заедно какви са вашите желание и предпочитаия, избор на домейн и др. GetSeo е една от качествените фирми за изработка на сайтове, онлайн магазини, SEO оптимизация и дигитален маркетинг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *