Sandberg пусна кабелна версия на гейминг слушалките HeroBlaster

Производителят на оборудване за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли Sandberg пусна на пазара кабелна версия  на своите популярни геймърски слушалки HeroBlaster. Това се случва броени месеци след успеха на безжичната версия на едноименния продукт за видеоигри.

От компанията определят това нестандартно решение като стъпка напред по отношение на възможностите на продукта конкретно за видеоигри.

“Слушалките могат да ви осигурят предимство по-специално в игрите с множество участници, за да чувате изстрела точно когато е изстрелян. Когато решихме да произведем нови USB слушалки, беше очевидно, че трябва да създадем кабелна версия на HeroBlaster, тъй като те станаха толкова популярни за много кратко време” – посочва по повод новия продукт Ерлинг Хоф Петерсен, директор в Sandberg.

Кабелната версия на HeroBlaster гарантира още по-прецизен звук в динамична гейминг среда и разполага с характерните за модела подвижен микрофон, гъвкава диадема, адаптираща се към формата на главата, големи наушници и красиви RGB светлини върху тях. В добавка тя се предлага и на по-достъпна цена в сравнение с безжичния модел.

Тя вече е налична на пазарите в целия свят, включително и у нас. Повече информация за новата версия има тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *