Управлявайте бизнеса си по-лесно с интегрирана ЕРП система

Всеки собственик на бизнес, без значение колко голям е той, си мечтае да може да го управлява по-лесно и да има повече време за други дела. Един от най-лесните и удобни начини това да се случи е като се внедри ЕРП система.

Много хора смятат, че внедряването на такара ЕРП система е сложен процес, който отнема време. Освен това, те се притесняват и за това как ще реагират служителите. Бъдете сигурни, служителите ще ви бъдат благодарни, защото благодарение на подобна система всички бизнес процеси ще работят единно, а оперативните задачи ще бъдат сведени до минимум. Рискът да пропуснете срок, плащане или каквото и каквото и да е, ще бъде сведен до минимум, а всичко във вашата фирма от гледна точка на оперативни задачи и процеси ще тече гладко.

Относно въпроса за интегрирането на ЕРП система, трябва да уверим, че в момента има облачни решения, чието интегриране става в рамките на ден, а с управлението на самия софтуер би се справило и малко дете. Един такъв пример е AVAMB LOGICIEL. Това е българска облачна ЕРП система, която е супер лесна за използване, а всеки бутон е снабден с помощен текст с указания. AVAMB LOGICIEL е подходяща за малък и среден бизнес и генерира всякакъв вид документи – договори, фактури, счетоводни документи, разписки и др. Освен това води всякакви статистики, има специална мобилна апликация и определено ще улесни цялата дейност на фирмата или предприятието.

Този ЕРП софтуер е подходящ за всякакви сфери на дейност, има специална и професионална защита на данните и благодарение на нея ще имате лесен и удобен начин за управление на бизнеса и случващото се в него. Цените са достъпни, разделени в 4 ценови пакета, според ващите нужди – ОДФ, стартов, базов и стандартен. Всеки пакет може да бъде надграден с различни функционалности според вашите нужди.

Разгледайте предложенията на AVAMB LOGICIEL и се възползвайте от възможността да изпробвате софтуера 1 месец безплатно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *